SELGE

Namn: Selge

Född: 2014

Kön: Hane. Kastrerad, vaccinerad och idmärkt vid flytt. Selge är även försäkrad i Svedea och denna kan övertas vilket gör att man slipper karenstid som annars vid nyteckning.

Uppdatering 2019-12-31: Selge är nu fullt klappbar och jourmatte och husse har också börjat få lyfta honom. Han ligger gärna bredvid/mellan jourhemmets människor när dem sitter i soffan. Han gillar uppmärksamheten och vi tror att han skulle trivas bäst som ensamkatt där han slipper konkurrera om uppmärksamheten. Letar du efter en kelig soffkompis, då är Selge kissen för dig.

Jourhemmet berättar 2019-10-22: Selge är en lekfull och nyfiken kille som tycker det är skönt att bli klappad när han ligger i klösträdet. Han är fortfarande på lite avstånd när han är på golvet men är ändå social och vill vara med.
Selge är född ute och har inte haft något hem vilket innebar att han var skygg när han kom in i jourhemmet men har gjort fantastiska framsteg.

Uppdatering 2019-05-25: Selge har nu bott i jourhemmet ett tag. Han är fortfarande försiktig och inte riktigt ok med att man klappar honom. Han är dock helt ok med att jourmatte och husse är i samma rum som han. Det bekommer honom inte så länge det serveras mat och en och annan köttbulle. För det är denna killes svaghet, KÖTTBULLAR. 🙂

Är du intresserad av att adoptera från oss så ber vi dig att läsa HÄR innan du tar kontakt med oss

Kommentarsfunktionen är stängd.

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑