En uppdatering för första halvåret av 2020, vad har hänt inom Katt i Borås?

Senaste tiden har ju varit en väldigt annorlunda tid för alla.. Vi har fått anpassa verksamheten, och alla besök, möten och flyttar har tagit längre tid än vanligt. Ändå har 15 kissar fått nya fina hem under våren. Vissa av dessa katter har varit i jourhem länge, men nu alltså äntligen hittat sina föralltid-hem. Något vi är otroligt glada och stolta över!

Under våren har vi haft stora veterinärsräkningar, bl.a för Askas navelbråck (ca 13000kr) och Scilla som innan hon flyttade till sitt nya hem genomgick ett ultraljud på hjärtat samt en tandoperation. Våran policy är att alla våra hemlösa katter ska få den vård de behöver, och de lyckas vi med tack vare alla er som på något sätt stöttar oss!

Under våren har vi saknat de möjligheter vi brukar ha för att få in pengar till verksamheten. Loppisdagen på Åhaga flyttades till hösten och vårmarknaden i Borås blev inställd. Vi har därför nu börjat använda vår Facebookgrupp, Hittekatter i Borås (Katt i Borås), som försäljningskanal istället (som ni kanske redan hunnit märka av litegrann) Många nya fina saker kommer komma med jämna mellanrum, så fortsätt hålla utkik!

Vi vill tacka er alla som stöttar vår verksamhet i vått och torrt. Till er som skänker saker, ni som handlar av oss, ni som stöttar med månadspeng via vår swish och ni som visar uppskattning för vårt arbete. Till er som tipsar vänner och bekanta om oss, till er som adopterat katt, till våra jourhem och samarbetspartners. Tillsammans gör vi skillnad för hemlösa katter i Borås!

Våran mail kattiboras@live.se läser vi i princip varje dag, men svarstiderna kan bli lite längre nu under sommaren.

Vi önskar er alla en underbar sommar och ta hand om er och era kissar.

Varma hälsningar, Katt i Borås-gänget.

Kommentarsfunktionen är stängd.

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑