Hur du stödjer Katt i Borås

Vi får ibland frågor hur man kan stödja vår verksamhet. Som vi skrivit på sidan ”om oss” så är vi en helt ideell verksamhet som inte är någon förening. Vi har valt att arbeta som ett nätverk för att kunna lägga så mycket tid som möjligt på det vi tycker är viktigast, KATTERNA. Därför är vi ingen registrerad förening med PG/BG då det krävs att man har möten, styrelse, redovisningsskyldighet osv. Vi väljer att lägga all vår tid och resurser på just katterna, det tycker vi är prio ett.

Vill du stödja vår verksamhet kan du:

  • Adoptera katt via oss. Genom att adoptera via oss och inte stödja buskavel hjälper du till att minska oseriös avel av huskatter. Genom att adoptera katt via oss hjälper man två katter. En katt får ett permanent hem och det blir en ledig plats i jourhemmet för en ny kisse.
  • Ställa upp som jourhem. Som jourhem öppnar du upp ditt hem under tiden vi letar efter ett permanent hem till katten. Du står för mat, sand och kärlek. Vi står för resten. Läs mer om vad det innebär att vara Jourhem här.
  • Sprid att vi finns. Har du vänner och bekanta som går i tankar att skaffa katt. Berätta att vi finns.
  • Köp våra gåvobrev. Söker du present till någon som har allt? Köp ett gåvobrev och stötta vår verksamhet. Skänk en slant och i utbyte får du ett gåvobrev att ge bort.
  • Skänk en slant till vår verksamhet. Kanske till och med bli månadsgivare. Swisha till 0702560209. Pengarna går oavkortat till våra hemlösa katter i Borås. Numret är endast till för swish. Kontakt med oss sker via mail.
  • Köp våra tillverkade kattsaker och vår kalender som kommer ut varje år. Vid intresse maila oss på kattiboras@live.se
  • Är du duktig på att sy/virka/sticka/bygga. Vi tillverkar hela tiden nya saker för att kunna tjäna lite pengar. Är du idérik? Gillar att pyssla och greja? Hör av dig till oss med idéer och om du vill hjälpa till. Vi behöver hela tiden nya idéer och hjälp med att tillverka saker för att få in pengar till våra katter.
  • Vi tar tacksamt emot kattmat och även andra kattrelaterade prylar. Vi har en insamlingstunna stående på Arken Zoo i Lundaskog. Större mängder eller större saker ser vi gärna att ni mailar oss om så löser vi det.

 

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: