ABBE

Namn: ABBE

Född: 2013

Kön: Hane. Kastrerad, vaccinerad och id-märkt. Abbe är även försäkrad i Svedea och denna kan övertas vilket gör att man slipper karenstid som annars vid nyteckning.

Ibland får vi förfrågan från dödsbon om vi kan hjälpa till med att omplacera katt. Så var det i Abbes fall. Hans ägare avled tyvärr och ensam blev Abbe med sin hundkompis.

Abbe är en social kille som gillar att mysa och busa med människor. Hans favoritsovställe är under täcket i garderoben. Favoritgodiset är det som är i flytande form. Abbe bodde i ett av våra jourhem tillsammans med andra katter. De andra katterna tilltalade inte Abbe alls, tvärtom blev lille Abbe lite stressad av att behöva dela sina människor med andra kattkompisar. I nuläget bor Abbe i ett jourhem utan andra katter och trivs mycket bättre. Han har blommat ut och blivit en riktig kelkatt. Därför behöver Abbe ett hem där han får vara ensamkatt så han kan komma till ro.

Jourhemmet berättar: Abbe är en katt som verkligen kommit ur sitt skal sen han blev ensamkatt. Kelig och mysig kille som mer än gärna sover bredvid en hela nätterna. En försiktig kille med kärlek till speciellt flytande godis.

Efter veterinärbesök har Abbe fått konstaterad tandsjukdom TR/Forl. Hans tänder har blivit undersökta och de tänder som behövde åtgärdas har åtgärdats. Forl är en vanlig tandsjukdom hos katt som behöver ses över en gång per år samt vid behov. Är man intresserad av Abbe vill vi att man läser på om tandsjukdomen Forl. En katt med Forl kan leva ett helt vanligt kattliv precis som vilken katt som helst.

Är du intresserad av att adoptera från oss så ber vi dig att läsa HÄR innan du tar kontakt med oss

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑