Flyttat: 200527

Namn: Gustav

Född: 2015

Kön: Hane, Kastrerad, vaccinerad och idmärkt vid flytt. Gustav är även försäkrad i Svedea och denna kan övertas vilket gör att man slipper karenstid som annars vid nyteckning.

Gustav dök upp på Hulta i Borås där han sökte kontakt med snälla människor som tog hand om honom. De gjorde allt i sin makt för att Gustav skulle ha det bra. Men en katt förtjänar ett hem, värme och trygghet så dem kontaktade oss. Gustav finns nu i ett av våra jourhem. Gustav är en riktig kelig och charmig kisse som njuter av tryggheten inne. Han är ännu inte redo för adoption.

Gustav är en bekväm och genomsnäll katt som älskar kel och gos. Hans favoritsaker är mat och mysiga mattor. Han leker gärna med sin leksaksmus och är charmigt klumpig vilket leder till många skratt. Det har aldrig varit några problem att hantera honom och att till exempel klippa klorna har gått jättebra. Han lyssnar till sitt namn och kommer gärna fram och pratar när man ropar, han gillar att vara med och se vad som händer. Han är fortfarande lite reserverad och kan gömma sig under sängen men är för det mesta framme och umgås.

Är du intresserad av att adoptera från oss så ber vi dig att läsa HÄR innan du tar kontakt med oss

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑