JAMAZ TEGNÈR

Namn: JAMAZ TEGNÉR

Född: 2021-01-01

Kön: Hane. Vaccinerad, kastrerad och id-märkt. Jamaz T. är även försäkrad i Svedea och denna kan övertas vilket gör att man slipper karenstid som annars vid nyteckning.

Här har vi Jamas Tegnér, döpt efter gatan i Borås där han hittades sittande i några buskar flera dygn. Vi har efterlyst ägare men ingen verkar vilja kännas vid henna tjusiga grabb. Han var okastrerad och hade ingen idmärktning tyvärr.

Lite info från hans jourhem: Jamaz är en trevlig och pratig kille som längtar efter sällskap och vill vara med sina människor hela tiden.

Han älskar gos och att bli borstad. Han kommer gärna upp i knät men är lite skrämd för plötsliga ljud. Jamaz kan fortfarande bli lite rädd och har tydliga gränser. Klappa och gosa är toppen men lyftas vågar han inte. Därför kanske ett hem utan små barn skulle passa Jamaz bäst. Ett hem med lite större barn som kan klappa lugnt och respektera hans gränser skulle däremot fungera bra.

Jamaz går på låda utan problem. Mat älskar han och gillar de flesta sorter.

Är du intresserad av att adoptera från oss så ber vi dig att läsa HÄR innan du tar kontakt med oss. Kattungar placeras inte som ensamkatter.

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑