Flyttat: 200328

Namn: Johanna

Född: ca 2016-01-01

Kön: Hona , Kastrerad, idmärkt och vaccinerad. Johanna är även försäkrad i Svedea och denna kan övertas vilket gör att man slipper karenstid som annars vid nyteckning.

Jourhemmet berättar 2019-10-22: Johanna ligger gärna i soffan tillsammans med jourmatte och jourhusse. När jourmatte och jourhusse vaknar på morgonen kommer hon direkt och pratar och vill bli klappad. Hon trivs i de andra katternas sällskap. Dock tror vi att hon även skulle klara sig utmärkt som ensamkatt.

UPPDATERING 2019-05-25: Johanna har tagit ytterligare några kliv framåt mot en trygg katt. Hon ligger nu gärna i soffan tillsammans med de andra katterna även om jourmatte och jourhusse också sitter i soffan. Jourmatte och jourhusse kan nu klappa Johanna, på hennes villkor. Hon söker närhet och trivs i de andra katternas sällskap. Johanna placeras som innekatt.

Johanna, en av alla dessa hemlösa mammor som föder sina ungar ute under sommaren. Johanna kom in i ett jourhem ihop med sin son Skrutten som flyttat till eget hem för ett tag sedan. Vi tror nog att Johanna haft ett hem även om hon nog gått ute hemlös ett tag. Det har tagit ett bra tag för Johanna att våga närma sig människorna i jourhemmet, hennes försiktighet mot oss människor syns ännu. Hon är gärna med och är väldigt nyfiken, på håll. Hon kikar gärna på vad vi människor gör men är ännu inte beredd att helt ta steget full ut.
Johanna skulle uppskatta om det finns en trygg kattkompis i nya hemmet. Men fungerar även som ensamkatt med dig som sällskap.

Är du intresserad av att adoptera från oss så ber vi dig att läsa HÄR innan du tar kontakt med oss

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑