KLARA

Namn: KLARA

Född: 2022-04-24

Kön: Hona, vaccinerad och id-märkt. Klara är även försäkrad i Svedea och denna kan övertas vilket gör att man slipper karenstid som annars vid nyteckning.

Syskonen Sofia och Klara kommer från en mammakatt som troligtvis blev dumpad utanför Dannike i höstas, Det kom totalt 4 ungar från denna Mammakatt, varav 2 behålls av upphittare.

Klara är en sprallig kattunge precis som de ska va, ”liten men tuff”-uttrycket, men hon kan likaväl spinna och kela om hon bara låter sig njuta.
Både Sofia och Klara har gjort framsteg och blommat ut i jourhemmet, leker bra med jourhemmets egna katter. Är gärna med där det händer saker.
Klara kan gosa om man kommer till henne, till skillnad från Sofia kommer Klara och lägger sig mer jämte en i soffan. På kvällen när människorna lägger sig i sängen kommer hon och ligger vid ben eller mage en stund och varvar ner, tills hon hör/ser Syster Sofia leka med något.
Klara har ändå ett mer lugn över sig, lättare till att varva ner. Klara är hundvan då det i jourhemmet finns hund.
Klara vill flytta tillsammans med syster Sofia.

Är du intresserad av att adoptera från oss så ber vi dig att läsa HÄR innan du tar kontakt med oss. Kattungar placeras inte som ensamkatter.

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑