MYRAN

Namn: Myran

Född: 2018-09-01

Kön: Hona, Kastrerad, vaccinerad och idmärkt vid flytt. Myran är även försäkrad i Svedea och denna kan övertas vilket gör att man slipper karenstid som annars vid nyteckning.

Myran dök upp i knalleland i Borås. Flera reagerade på att hon sprang där, främst kvällstid, och letade mat vid McDonalds. Då det inte är speciellt kattvänligt ställe fick Myran komma in i ett av våra jourhem under tiden som ägare söktes. Dock var det ingen som hörde av sig på våra efterlysningar. Väl inne visade det sig att Myran var en tam kisse som säkert haft ett hem någonstans. Men då hon inte var id-märkt och ingen hört av sig på våra efterlysningar har ingen ägare hittats.

Jourhemmet berättar:
Myran är en liten tjej som är full av bus och har mycket spring i benen! Älskar när man leker med henne och har en massa egna upptåg för sig. Mat och godis är lagom uppskattat, men leksaker kan hon bara inte motstå!
Hon är lite rädd för plötsliga rörelser och ljud och springer då gärna och gömmer sig, men vanligtvis är hon snabbt framme igen.
På kvällen/natten kommer hon gärna och lägger sig i sängen. Hon spinner mycket, men kan ha lite svårt att komma till ro. Det är säkert något som kommer förändras med tiden.

Är du intresserad av att adoptera från oss så ber vi dig att läsa HÄR innan du tar kontakt med oss

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑