191018 Roffe

Namn: Roffe

Född: ca 2013

Kön: Hane, kastrerad vaccinerad och ID-märkt Roffe är även försäkrad i Svedea och denna kan övertas vilket gör att man slipper karenstid som annars vid nyteckning.

Här har vi Roffe! För ett tag sedan sedan togs denna kille in som då strukit runt på hammarbyvägen i Fristad väldigt länge och där ingen ägare gav sig till känna. Roffe kastrerades då och var inne i ett av våra jourhem under några veckor för att läka. Han var då inte alls sugen på att lära känna oss människor närmare och mådde ganska dåligt inne så vi använde metoden TNR(M) som vi gör ibland. Roffe fick ut på sitt revir igen men hade daglig mat och tillsyn av joruhemmet på deras altan.

Med tiden började Roffe dock närma sig människor och när vintern kom så fick han komma in i ett av våra jourhem för att fortsätta den resa han började förra året, mot att bli en kisse som tycker vi människor är mysiga varelser. I jourhemmet har nu Roffe tagit massiva kliv framåt, från att ligga under trappan i källaren är han nu nästan alltid där jourmatte o jourhusse håller hus. Soffan sover man gott i och han har även börjat gå ut med familjen på den innätade altanen Han har redan tagit flera långa kliv på den vägen framåt, men kommer behöva en hel del tid, tålamod och kärlek och att man fortsätter jobba med hans trygghet vid en adoption. Därför är Roffe adopterbar nu, men det gäller att det är ett hem där man förstår skyggisar! Vid intresse så är du välkommen att höra av dig för mer info

Är du intresserad av att adoptera från oss så ber vi dig att läsa HÄR innan du tar kontakt med oss

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: