SOFIA

Namn: SOFIA

Född: 2022-04-24

Kön: Hona, vaccinerad och id-märkt. Sofia är även försäkrad i Svedea och denna kan övertas vilket gör att man slipper karenstid som annars vid nyteckning.

Syskonen Sofia och Klara kommer från en mammakatt som troligtvis blev dumpad utanför Dannike i höstas, Det kom totalt 4 ungar från denna Mammakatt, varav 2 behålls av upphittare.

Sofia är en livlig och modig tjej, inte lika ”liten med tuff” attityd som Syster Klara men kan likväl hon fräsa och kan spinna på bra när man klappar och ibland visa upp magen tillochmed. Båda systrarna med energi som kattungar ska ha.
Både Sofia och Klara har gjort framsteg och blommat ut i jourhemmet, leker bra med jourhemmets egna katter. Är gärna med där det händer saker.
Sofia kommer gärna och gosar och söker kontakt, upp i knät när man sitter i soffan. Fullt ös medvetslös. Klättrar gärna på galler dörrar. Sofia är hundvan då det i jourhemmet finns hund.
Sofia vill flytta tillsammans med syster Klara.

Är du intresserad av att adoptera från oss så ber vi dig att läsa HÄR innan du tar kontakt med oss. Kattungar placeras inte som ensamkatter.

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑