Stina

Namn: Stina

Född: ca 2018-04-20

Kön: Hona, Kastrerad, vaccinerad och idmärkt vid flytt. Stina är även försäkrad i Svedea och denna kan övertas vilket gör att man slipper karenstid som annars vid nyteckning.

Stina hittades ute ensam i en mindre ort utanför Borås. Samtidigt hittades 4 andra kattungar på samma ort men på andra ställen. Stina var den som präglats mest av den troliga dumpningen och det har tagit henne tid att börja lita på människor och hon är fortfarande lite försiktig och behöver en familj som förstår att man får fortsätta jobba på hennes förtroende. Samtidigt är hon en busig kisse som är den som står för en hel del av rackartygen i jourhemmet och att fota henne är inte lätt, det är inte ofta hon är still när hon inte sover.

UPPDATERING 2019-07-22: Stina är nu mer klappbar och tycker det är gott, på hennes villkor. Hon trivs bra med kattkompisarna i jourhemmet. Stina bor också i jourhemmet med kanin och det fungerar bra.

Stina behöver absolut kattkompis i nya hemmet. Gärna en trygg och busig katt som hjälper Stina i sin resa till att blir helt trygg med oss människor.

Är du intresserad av att adoptera från oss så ber vi dig att läsa HÄR innan du tar kontakt med oss

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑