230523 STURE

Namn: STURE

Född: 2019

Kön: Hane. Vaccinerad och id-märkt. Sture är även försäkrad i Svedea och denna kan övertas vilket gör att man slipper karenstid som annars vid nyteckning.

Som vi sagt några gånger tidigare: Livet blir inte alltid som man planerat. Stiliga Sture kom in i vår verksamhet då matte blev allergisk och Stures kompis var adopterad via oss och vi står alltid redo för att hjälpa tidigare adoptörer. Sture fick snabbt ett nytt hem men tyvärr har situationen även i detta hem förändrats. Husses arbete kommer kräva att han är borta längre tider vilket ju inte fungerar med en kisse att ta hand om.
Så nu söker Sture sitt föralltid hem. Han är en urgo kille, lite försiktig vid första mötet men sen vill han mer än gärna kela och sova i sängen. Sture behöver mycket uppmärksamhet och är en snacksalig kille som diskuterar livet med dig.
Vi tror att Stures perfekta hem är som ensamkatt, eller eventuellt med en snäll annan katt, i sitt jourhem fungerade han bra med honkatten där men blev lite mobbad av de andra killarna. Han vill helst ha en familj där man är mycket hemma och ger honom sällskap. Apportera möss (ja av leksaksversionen då) är han en fena på och han är i övrigt en nyfiken herre som gärna är med överallt.

Är du intresserad av att adoptera från oss så ber vi dig att läsa HÄR innan du tar kontakt med oss

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑