Polarn

Rusty

Namn: Rusty

Född: info kommer

Kön: Hane, kastrerad vaccinerad och ID-märkt vid flytt. Rusty är även försäkrad i Svedea och denna kan övertas vilket gör att man slipper karenstid som annars vid nyteckning.

Rusty dök upp från ingenstans i knalleland i Borås. Helt plötsligt satt han där och åt av maten som vi lagt till våra andra katter som bor i en mindre koloni. I stort sett varje dag satt han och väntade när vi kom med maten. Ute verkade han inte alltför rädd för oss utan satt bara en liten bit ifrån och verkade van vid människor. Beslutet togs att han skulle tas in i ett av våra jourhem. Väl inne visade han en skyggare sida och det visade sig att Rusty troligtvis är en av alla dessa utefödda skygga katter vi tar in i verksamheten. Därför dröjer det innan han kommer att vara redo för adoption.

UPPDATERING 190424: Rusty har nu tagit stora kliv framåt när det gäller resan till att bli en trygg katt. Nu går han lös i hela lägenheten med jourhems-matte och jourmattes egna katt. Han visar respekt mot jourhemmet kisse och verkar vara en gentleman. Rusty ligger gärna i soffan bara en bit ifrån jourmatte och tar godis från jourmattes hand. Klappad vill han ännu inte bli men det är nästa steg i utvecklingen.

UPPDATERING 190525: Rusty har nu förstått att det är gott att bli klappad. Han har förstått att vi människor är snälla och bara vill hans bästa. Han njuter nu av att bli klappad. Nya människor måste förtjäna hans tillit men när han väl känner sig trygg med dig så är han en riktig kelkisse. Rusty är i jourhemmet ensamkatt men har tidigare bott med andra katter och det har fungerat bra. Han skulle må bra av en kattkompis i sitt nya hem.

Är du intresserad av att adoptera från oss så ber vi dig att läsa HÄR innan du tar kontakt med oss

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑